Primarul PC din Răchiţi: Scrisoarea cu acuzaţii împotriva lui Daniel Constantin nu îmi aparţine

Autor: Departamentul Politic Postat la 15 decembrie 2014 58 afişări

Primarul PC din comuna botoşăneană Răchiţi, Gheorghe Iacob, neagă că ar fi autorul unei scrisori în care liderul partidului Daniel Constantin e acuzat că ar fi "băgat la închisoare 12 oameni" şi spune că sunt persoane care duc un joc politic de culise murdar şi care se pretează la astfel de falsuri

"Vreau să declar foarte ferm că nu am nicio legătură cu scrisoarea care mi-a fost atribuită şi care mi-ar purta semnătura. Sunt profund indignat că numele meu a fost folosit în această manipulare, pentru că numai aşa pot califica acest demers", susţine Iacob, în urma relatărilor de presă pe acest subiect.

El precizează că adresa de e-mail care i-a fost atribuită şi "de pe care ar fi fost trimisă aşa-zisa scrisoare, este o adresă falsă", care nu ii aparţine.

"Sunt profund dezamăgit că există persoane care duc un joc politic de culise murdar şi care se pretează la astfel de falsuri grosolane. Acest gen de a face politică nu are nimic de a face cu felul în care noi, conservatorii, înţelegem să acţionăm pe scena politică", afirmă primarul Iacob, declarându-se convins că acest joc politic este pus la cale de "cineva care vrea răul PC, cineva din afara partidului care vrea să atenteze la unitatea şi imaginea partidului".

Iacob critică faptul că înainte de difuzarea scrisorii nu i s-a cerut punctul de vedere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMAR,
PC,
/actualitate/primarul-pc-din-rachiti-scrisoarea-cu-acuzatii-impotriva-lui-daniel-constantin-nu-imi-apartine-13722346
13722346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.