Primăria Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare

Postat la 21 ianuarie 2017 136 afişări

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2, pe raza căreia se afla clubul Bamboo, au declarat pentru MEDIAFAX că acesta nu avea autorizaţie de funcţionare, fiind amendaţi anul trecut. Clubul a ars în întregime, 38 de persoane fiind duse la spital. 11 victime au rămas internate.

Primăria Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare

"Clubul a avut o autorizare de construire pentru extinderea clubului, emisă în anul 2012, dar nu s-a făcut nici până în prezent recepţia lucrării. Clubul nu avea autorizaţie de funcţionare, iar anul trecut au fost amendaţi, urmând ca şi anul acesta să fie amendaţi fiindcă funcţionau fără autorizaţie", a declarat pentru MEDIAFAX Anatol Albu, purtător de cuvând al Primăriei Sectorului 2.

Pe de altă parte, avocatul clubului susţine că au fost respectate toate obligaţiile legale.

"Până la acest moment nu au fost date declaraţii, vor merge la poliţie, vor da declaraţii (n.r. patronii clubului). Sunt lucrări care au fost făcute anul trecut, clubul a fost redeschis anul trecut. Urmează să avem un raport al pompierilor să vedem de la ce a izbucnit. Acest club a respectat toate obligaţiile legale privind căile de acces şi evacuare. A fost respectat planul de evacuare, nu au fost situaţii nefericite în care să nu fie evacuaţi", a declarat Dumitru Badragan, avocatul clubului Bamboo

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
refuz,
autorizatie,
functionare,
bamboo,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.