Primăria introduce parcarea cu plată pe bulevardele dintr-un sector al Capitalei. De când vor plăti şoferii

Autor: Roxana Rosu Postat la 12 august 2021 221 afişări

Primăria introduce parcarea cu plată pe bulevardele dintr-un sector al Capitalei. De când vor plăti şoferii

Cele peste 2.500 de locuri de parcare publică de pe bulevardele din Sectorul 4, administrate de Primăria Sectorului 4, vor intra în regim de tarifare din data de 23 august, preţurile fiind de 1 lei/2 ore sau 2 lei/oră, în funcţie de zonă.  

Spaţiile vor fi reorganizate şi împărţite în două zone tarifare, marcate cu galben şi cu verde, în funcţie de gradul de aglomerare, precum şi de existenţa mai multor puncte de interes pentru cetăţeni.

Zona galbenă, tarifată cu 2 lei/oră, a fost creată în locuri în care există bănci, farmacii, spitale, sedii ale unor instituţii publice, iar zona verde, tarifată cu 1 leu/două ore, este valabilă în locaţii în care fluxul de maşini este unul redus.

Toate parcările de pe bulevardele Constantin Brâncoveanu, Şoseaua Giurgiului, Alexandru Obregia, Şoseaua Berceni, Tineretului, Iriceanu, Străduinţei şi Luică vor fi marcate corespunzător, iar sumele încasate din aceste tarife vor constitui bugete pentru amenajarea unor viitoare parcări, precum cele din strada Pridvorului, din zona Piaţa Sudului sau cea din zona străzii Tulnici.

Intervalul de taxare va fi de luni până duminică între orele 8-18, în rest fiind gratuit. Plata parcării se poate face prin SMS la numărul 7424 sau folosind aplicaţia Primăria Sectorului 4.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
functie,
locuri,
parcare,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.