Primăria Capitalei vrea să ofere 500 de vouchere pentru cei care fac staţii de încărcare pentru maşini electrice. Ce valoare va avea un astfel de certificat

Autor: Daniela Timofti Postat la 08 decembrie 2018 45 afişări

Primăria Capitalei vrea să acorde 500 de vouchere a câte 10.000 de lei persoanelor fizice sau juridice care deţin spaţii comerciale şi care înfiinţează staţii de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a CGMB.

"Programul de stimulare a înfiinţării staţiilor de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, prin acordarea de vouchere" are ca scop îmbunătăţirea calităţii aerului în Capitală.

"Pentru implementarea programului, se aprobă acordarea în anul 2019 a unui număr de 500 de vocuhere în valoare de 10.000 de lei/voucher pentru persoane juridice/fizice deţinători de spaţii comerciale /unităţi de cazare/spaţii de birouri/staţii de distribuţie carburanţi care înfiinţează staţii de reîncărcare rapidă pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in", se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMĂRIA CAPITALEI,
ELEVI,
TRANSPORT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.