Primăria Capitalei va investi 4,2 milioane de lei în refacerea unei intersecţii

Postat la 26 iunie 2019 65 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti va investi 4,2 milioane de lei pentru refacerea căii de rulare în intersecţia dintre Şoseaua Petricani şi Şoseaua Fabrica de Glucoză. În şedinţa de miercuri, consilierii USR şi PNL din cadrul CGMB au acuzat că această sumă este prea mare.

Primăria Capitalei va investi 4,2 milioane de lei în refacerea unei intersecţii

„Întrucât la limita de proiect a supralărgirii există calea de rulare a tramvaielor de pe Şoseaua Petricani, aceasta trebuie racordată la noua configuraţie din proiectul de lărgire a Şoselei Fabrica de Glucoză, în intersecţia cu Şoseaua Petricani”, se arată în expunerea de motive a proiectului aprobat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de miercuri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.