Prima decizie a Tribunalului Bucureşti împotriva unei mari reţele de magazine: Auchan România, obligată să plătească unui furnizor suma de 2,3 mil. lei

Postat la 04 mai 2017 119 afişări

Tribunalul Bucureşti a decis în primă instanţă că Auchan România trebuie să plătească 2,28 mil. lei companiei Moldochim Max Trade SRL - în insolvenţă, fiind prima decizie de acest fel care devine publică.

Prima decizie a Tribunalului Bucureşti împotriva unei mari reţele de magazine: Auchan România, obligată să plătească unui furnizor suma de 2,3 mil. lei

Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta Moldochim Max Trade SRL - în insolvenţă, în contradictoriu cu pârâta Auchan Romania SRL (societatea absorbantă a Real Hypermarket Romania SRL). Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2.285.653 lei. Ia act că părţile au precizat că vor solicita plata cheltuielilor de judecată pe cale separată. Cu drept de apel, în termen de 30 zile de la comunicare”, potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti. Decizia Tribunalului nu precizează ce reprezintă această sumă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decizie,
plati,
romania,
tribunal,
auchan,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.