Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, către Bădălău: Este trist şi meschin. Te descalifici ca om

Autor: Elena Crangasu Postat la 30 noiembrie 2019 283 afişări

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, l-a criticat pe liderul organizaţiei Giurgiu a partidului, pentru declaraţia acestuia despre Diaspora, afirmând că este ”trist şi meschin, iar pentru un politician e cu atât mai meschis”.

”A vorbi urât despre aceşti fraţi ai noştri este trist şi meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atât mai degradant, indiferent din care partid ar face parte! Cred că a venit vremea să nu mai punem semnul egal între ideea de echipă politică şi tăceri complice”, a scris pe Facebook Ionel Arsene.

În opinia liderului PSD Neamţ, „nu există suferinţă mai mare decât să fii departe de familia ta”.

”Să nu îţi vezi copiii, soţia şi părinţii cu lunile, să lipseşti de la cele mai importante momente pentru că trebuie să munceşti departe, să le fie lor mai bine. Este un sacrificiu imens, pe care, din păcate, îl fac astăzi prea mulţi români. Mulţi nemţeni de-ai mei sunt plecaţi în lume pentru a le asigura familiilor lor un trai mai bun. Dar ştiu că acolo, printre străini, gândul şi sufletul le sunt acasă. Şi nădejdea că vor reveni în ţară le dă forţa să o ia de la capăt zi de zi”, a mai afirmat Ionel Arsene.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD Neamt,
Ionel Arsene,
nicolae badalau

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.