Preşedintele Consiliului European: Bulgaria şi România sunt bine pregătite să adere la Schengen

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 05 decembrie 2014 88 afişări

România şi Bulgaria sunt bine pregătite să adere la zona UE fără vize Schengen, a apreciat joi Donald Tusk, preşedintele Consiliului European.

"Am fost cel mai aprig susţinător al Bulgariei şi României în acest sens. Situaţia nu este uşoară, ştiţi că unii colegi au temeri sau sunt sceptici, dar sunt sigur că vom găsi o soluţie", a declarat Tusk în urma unei reuniuni, la Bruxelles, cu premierul bulgar Boiko Borisov şi vicepremierul Meglena Kuneva, scrie site-ul Novinite.com.

"Poate că nu mâine, dar posibil la viitoarea reuniune a Consiliului European, în martie", a adăugat preşedintele Consiliului, citat de biroul de presă al Guvernului bulgar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BULGARIA,
ROMÂNIA,
SCHENGEN
/actualitate/presedintele-consiliului-european-bulgaria-si-romania-sunt-bine-pregatite-sa-adere-la-schengen-13702709
13702709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.