Preşedintele Braziliei dus la spital cu simptome de COVID-19. Jair Bolsonaro e aprig contestatar al coronavirusului

Postat la 07 iulie 2020 81 afişări

Preşedintele Braziliei dus la spital cu simptome de COVID-19. Jair Bolsonaro e aprig contestatar al coronavirusului

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a ajuns la spital cu simptome de COVID-19. Medicii brazilieni i-au testat plămânii şi i-au făcut testul de COVID-19. Bolsonaro a fost externat, iar acum aşteaptă rezultatul testului.

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai coronavirusului a fost dus la spital cu febra si alte simptome specifice COVID-19. Bolosonaro a fost supus unui test la plămâni şi a fost trimis acasă, dar trebuie sa stea la izolare pănă când va afla rezultatul testului. "Am făcut radiografie la plămâni şi sunt curaţi. Am făcut şi un examen de COVID şi totul e ok. Să nu vă apropiaţi de mine, Asta e recomandarea medicilor, nu vă apropiaţi", a spus Bolsanoro, care purta mască în faţa jurnaliştilor.

Bolsanoro a mai fost testat pentru coronavirus cu rezultat negativ de trei ori până acum.

Brazilia este a doua cea mai afectată ţară din lume, cu peste 1,6 milioane de persoane infectate şi peste 65.000 de morţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brazilia,
presedinte,
simptome

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.