Preşedintele Băsescu salută victoria în alegeri a partidelor proeuropene din Republica Moldova

Autor: Departamentul Politic Postat la 01 decembrie 2014 36 afişări

Preşedintele Băsescu salută, într-un mesaj transmis luni, victoria partidelor proeuropene din R.Moldova, exprimând în acelaşi timp speranţa că vor fi accelerate procesele de modernizare şi de apropiere de UE şi reiterând că România va fi în continuare un partener în realizarea acestor obiective.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a luat notă cu satisfacţie de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfăşurate duminică, 30 noiembrie, în Republica Moldova. Şeful statului salută victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova, Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat şi Partidul Liberal, şi se bucură pentru cetăţenii Republicii Moldova", se arată în comunicatul de presă transmis de Administraţia Prezidenţială.

"În acelaşi timp, domnul preşedinte Traian Băsescu speră că vor fi accelerate procesele de modernizare a Republicii Moldova şi de apropiere de Uniunea Europeană şi reiterează faptul că România va fi în continuare un partener în realizarea acestor obiective", menţionează sursa citată.

Potrivit rezultatelor anunţate după prelucrarea a peste 89 la sută din procesele verbale încheiate în urma alegerilor de duminică din R.Moldova, PSRM se menţine pe primul loc cu 25 de mandate, urmat de PLDM cu 24 de mandate, PCRM cu 21 de mandate, PDM cu 19 mandate şi PL cu 12 mandate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
R.MOLDOVA,
ALEGERI
/actualitate/presedintele-basescu-saluta-victoria-in-alegeri-a-partidelor-proeuropene-din-republica-moldova-13683600
13683600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.