Premiile GOPO: „Sieranevada“ marele câştigător al serii. „Selfie 69“ ia acasă Premiul Publicului

Postat la 22 martie 2017 55 afişări

Luni seară, la Teatrul Naţional Bucureşti, a avut loc cea de a 11-a ediţie a Premiilor GOPO. „Sieranevada“, filmul lui Cristi Puiu a fost marele câştigător, obţinând saşe statuete, informează Mediafax.

Premiile GOPO: „Sieranevada“ marele câştigător al serii. „Selfie 69“ ia acasă Premiul Publicului

„Sieranevada“, un film regizat de Cristi Puiu ce spune povestea unui parastas,a fost desmenat cel mai bun film. Premiul pentru cea mai bună regie a mers la Cristi Puiu pentru filmul "Sieranevada".

Cel mai bun actor în rol principal a fost desemneat Gheorghe Visu  pentru rolul Hogaş din filmul „Câini”. Cea mai bună actriţă în rol principal a fost desemneată Dana Dogaru pentru rolul Nuşa din filmul „Sieranevada”.  Cel mai bun actor în rol secundar: Vlad Ivanov pentru rolul din „Câini“, iar cea mai bună actriţă în rol secundar: Ana Ciontea ca Tanti Ofelia din filmul „Sieranevada”

Premiul Gopo pentru cel mai bun scenariu a mers tot la Cristi Puiu, pentru "Sieranevada".

„Câini“ a mai câştigat şi premiul pentru cel mai bun fim de debut (Lungmetraj).

Filmele „Câini“ şi „Inimi Cicatrizate“ au împărţit premiul Gopo pentru cea mai bună imagine.

Comedia romantică „Selfie 69“, regizată de Cristina Iacob a primit Premiul Publicului.

Premiul pentru cel mai bun machiaj şi cea mai bună coafură s-a acordat Biancăi Boeroiu şi Domnicăi Bodogan pentru filmul „Inimi Cicatrizate”. Tot „Inimi Cicatrizate” a luat şi premiul pentru cele mai bune decoruri. Premiul pentru cel mai bun sunet a mers la Sam Cohen, Sebastian Ysemlze, Hervé Buirette pentru filmul „Câini”. Cele mai bune costume au fost realizate de Dana Păpăruz pentru filmul "Inimi cicatrizate".

Actorul Valentin Uritescu a primit un premiu pentru întreaga activitate. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigator,
premii,
premiu,
public,
film,
cristi puiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.