Premierul Japoniei urmează să efectueze o vizită oficială în România la mijlocul lunii ianuarie

Autor: Mircea Olteanu Postat la 06 ianuarie 2018 86 afişări

Premierul nipon Shinzo Abe urmează să întreprindă, la mijlocul lunii ianuarie, vizite oficiale în şase state europene, printre care şi România, informează agenţia japoneză de ştiri Kyodo, citând surse guvernamentale de la Tokyo.

Potrivit informaţiilor publicate de Kyodo, preluate de organizaţia media letonă Latvijas Sabiedriskais medijs (LSM), Abe urmează să viziteze România, Bulgaria, Serbia şi cele trei state baltice.

În condiţiile în care Bulgaria a preluat luni preşedinţia prin rotaţie a Consiliului Uniunii Europene, Shinzo Abe vrea să discute cu oficialii de la Sofia în legătură cu intrarea în vigoare în anul 2019 a unui acord comercial între Japonia şi Blocul comunitar, informează site-ul cotidianului The Baltic Times.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JAPONIA,
ROMÂNIA,
UE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.