Premierul Ciolacu se întâlneşte marţi cu Daniel Dines, cofondatorul UiPath

Autor: Liviu Popescu Postat la 06 noiembrie 2023 70 afişări

Premierul Ciolacu se întâlneşte marţi cu Daniel Dines, cofondatorul UiPath

Biroul de presă al Guvernului a transmis că premierul Marcel Ciolacu va avea pe 7 noiembrie o întâlnire cu Daniel Dines, cofondatorul UiPath, la care va participa şi Bogdan Gruia Ivan, Ministerul Cercetării şi Digitalizării, şi Alexandru Mihai Ghigiu, şeful Canceleriaiei Prim-Ministrului.

“Ora 15:00   Întâlnire cu Daniel Solomon Dines, cofondator UiPath; Participă ministrul cercetării, inovării şi digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, şi şeful Cancelariei Prim-Ministrului, Alexandru-Mihai Ghigiu - Oportunităţi pentru cameramanul şi fotograful oficiali - Palatul Victoria”, se arată în comunicatul transmis de Guvernul României. Nu se menţionează motivele vizitei.

UiPath este o companie de IT pornită în România şi care în aprilie 2021 s-a listat pe Wall Street. Compania are în prezent o capitalizare bursieră de 9,4 mld. dolari.

Compania a raportat recent venituri de 262,7 milioane de dolari în al treilea trimestru al anului 2023, o creştere cu 19% faţă de perioada similară a anului trecut. Pentru ultimul trimestru din acest an UiPath estimează venituri între 277 şi 279 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UiPath,
Daniel Dines,
Ciolacu,
premier,
prim-ministru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.