Premieră în piaţa media: Andreea Esca debutează "La radio", la Europa FM

Autor: Madalina Cerban Postat la 02 martie 2015 124 afişări

Vedeta de televiziune Andreea Esca va realiza la Europa FM o emisiune de interviuri cu personalităţi ale momentului, care va fi difuzată sâmbăta, de la ora 12.00, şi se va intitula "La Radio cu Andreea Esca".

Deşi are o carieră în jurnalism de peste 20 ani, este pentru prima oară când Andreea Esca, prezentatoare a "Ştirilor Pro Tv", va realiza o emisiune la radio, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul postului de radio Europa FM.

Primul invitat al Andreei Esca în emisiunea sa de la Europa FM va fi Andi Moisescu.

"Suntem un radio independent şi credibil care încearcă în mod consecvent să îşi construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, aşa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte şi pe Andreea Esca", spune Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operaţiunile grupului Lagardere în România.

Printre jurnaliştii care apar în prezent în emisiuni la Europa FM se numără Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu şi Moise Guran - colaboratori în matinalul "Deşteptarea" cu George Zafiu şi Vlad Petreanu.

Andreea Esca va putea fi ascultată pentru prima dată la Europa FM marţi dimineaţă, în calitate de invitat special în emisiunea matinală "Deşteptarea".

Europa FM face parte din grupul media Lagardere România, alături de Radio 21 şi Vibe FM.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANDREEA ESCA,
EUROPA FM,
EMISIUNE
/actualitate/premiera-in-piata-media-andreea-esca-debuteaza-la-radio-la-europa-fm-13919759
13919759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.