Povestea TRAGICĂ a unei MILIARDARE.Chiar dacă a avut tot ce îşi putea dori, ea a murit singură, la 30 de ani, într-o locuinţă mizeră

Postat la 28 februarie 2019 7080 afişări

„Săraca fată bogată”, Casey Johnson, este fiica celebrei Sale Johnson şi a lui Woody Johnson, proprietarul afacerii New York Jets. De asemenea, este şi strănepoata fondatorului afacerii Johnson & Johnson. Povestea ei este reprezentativă pentru expresia „săraca fată bogată”.

Povestea TRAGICĂ a unei MILIARDARE.Chiar dacă a avut tot ce îşi putea dori, ea a murit singură, la 30 de ani, într-o locuinţă mizeră

Povestea ei a fost analizată în biografia neautorizată „Crazy Rich: Power, Scandal, and Tragedy Inside the Johnson & Johnson Dynasty”, iar publicaţia americană New York Post a extras câteva informaţii din cadrul acesteia.

 

Casey a crescut înconjurată de lux opulent. A urmat studii în cadrul celor mai bune şcoli private, a condus maşini extravagante; cu titlul de exemplu, la vârsta de 10 ani avea prima poşetă Chanel. Iar la 16 ani, chiar dacă nu aveau un permis de conducere, a primit prima maşină.

 

Chiar şi aşa, copilăria şi adolescenţa sa au fost perioade nefericite, fiind mai degrabă ignorată de proprii părinţi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
fiica,
fondator,
new york

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.