Povestea tanarului care face milioane de dolari cu soarele Tanzaniei

Postat la 04 august 2013 502 afişări

Se imbraca impecabil, in costume negre si scumpe, nu-i lipsesc stiloul si ceasul Mont Blanc, iar pasii in lume ii face din pantofii Brioni. Are 28 de ani, se numeste Patrick Ngowi si scoate milioane de dolari de pe urma soarelui din Tanzania.

 Povestea tanarului care face milioane de dolari cu soarele Tanzaniei

 Povestea lui Patrick Ngowi este una remarcabila, scrie Forbes.

Astazi este CEO-ul Helvetic Solar Contractors, o companie care furnizeaza, instaleaza si intretine sisteme de producere a energiei solare in tot nordul Tanzaniei. Vinde tot ce tine de acest domeniu:  panouri fotovoltaice, sisteme de incalzire a apei, baterii, generatoare si unitati de back-up.

Dar ceea ce este si mai interesant este faptul ca Ngowi a simtit gustul succesului de la o varsta frageda: 15 ani. Pe atunci, elev la liceu, a inceput sa vanda vouchere top-up. Companii de telefonie mobile, precum Vodacom si Tigo, tocmai isi lansau operatiunile in tara si singurele locuri unde puteai gasi tichete pentru reincarcat erau mallurile si magazinele de specialitate. Existau putini distribuitori in Arusha, un orasel comercial care servea ca poarta catre circuitul din nord, unde locuia Ngowi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soare,
poveste,
tanar,
ceas,
costume,
lipsa,
numire,
pantofi,
refuz,
scoatere
/actualitate/povestea-tanarului-care-face-milioane-de-dolari-cu-soarele-tanzaniei-11204901
11204901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.