Povestea omului care deţine unul dintre cei mai mari producători de vin din România. Cum a ajuns să deţină compania şi ce vrea să facă mai departe cu ea

Postat la 23 februarie 2024 166 afişări

Povestea omului care deţine unul dintre cei mai mari producători de vin din România. Cum a ajuns să deţină compania şi ce vrea să facă mai departe cu ea

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 060. Claudiu Necşulescu, preşedinte JIDVEI

A mers pe calea antreprenoriatului alături de familie încă din anii 1990, iniţial cu export de animale, cereale, utilaje agricole, mobilă sau containere. În 1998, întreprinderea pe structura căreia avea să clădească businessul Jidvei se confrunta cu probleme mari, iar Necşulescu era unul dintre clienţi, după ce achiziţionase volume mari de marfă.

Pentru a putea continua afacerile cu producătorul de vin, a socotit că cea mai bună variantă ar fi să îl cumpere. Jidvei a ajuns unul dintre cei mai mari producători de vin din România, administrând circa 2.500 de hectare de viţă-de-vie în Transilvania, iar Claudiu Necşulescu a mai dezvoltat încă o afacere în domeniu, Navigo, care operează o cramă şi 430 de hectare de viţă-de-vie în Dobrogea.

Claudiu Necşulescu a plănuit pas cu pas predarea afacerilor sale către cele două fiice ale sale, Ana şi Maria, simţindu-se inspirat de poveştile altor antreprenori de peste hotare, care au construit veritabile dinastii în afaceri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.