Povestea cerşetorului de 25 de ani cu trei BMW-uri. Stă la hotel şi câştigă mai bine decât majoritatea românilor

Postat la 22 septembrie 2014 15028 afişări

Povestea cerşetorului de 25 de ani cu trei BMW-uri. Stă la hotel şi câştigă mai bine decât majoritatea românilor

Un tânăr de 25 de ani din Filiaşi, Dolj, rămas invalid în urma unui accident rutier, practică activităţi de cerşetorie în mai multe oraşe din România, deşi deţine trei autoturisme marca BMW şi obişnuieşte să se cazeze la hotel, informează stirileprotv.ro.

 

Este foarte inteligent si pana sa ramana infirm a lucrat in IT. A inteles insa repede ca poate trai mult mai bine din mila oamenilor impresionati de drama lui decat din salariu. Asa ca are deja trei BMW-uri si sta la hotel. Niciunul dintre oamenii care, din mila, i-au intins acestui tanar cativa lei n-a stiut ca tocmai i-a dat de pomana cuiva care a coborat dintr-un BMW, notează sursa citată. Stefan a fost ridicat pentru a treia oara de politistii locali dintr-o intersectie extrem de circulata din Pitesti. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cersetor,
romania,
bmw
/actualitate/povestea-cersetorului-de-25-de-ani-cu-trei-bmw-uri-sta-la-hotel-si-castiga-mai-bine-decat-majoritatea-romanilor-13318127
13318127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.