Cum a reuşit o mamă să construiască o afacere de milioane de euro în timp ce era internată în spital împreună cu fiica ei

Autor: Andra Stroe Postat la 06 noiembrie 2018 797 afişări

Harriet Hastings, în vârstă de 54 de ani, este fondatoarea şi companiei de dulciuri de lux Biscuiteers, unde deţine şi funcţia de director general.

Cum a reuşit o mamă să construiască o afacere de milioane de euro în timp ce era internată în spital împreună cu fiica ei

Cum a reuşit să pună bazele acesteia chiar într-o perioadă grea prin care a trecut împreună cu familia?

Hastingd are patru copii - Holly (26), Joshua (23), Florence (20) şi Violet (14) - şi locuieşte în West London alături de soţul său, Stevie Congdon, care conduce compania de catering Lettice.

Antreprenoarea şi-a construit compania de lux pe un laptop, în Spitalul Great Ormond Street, unde fiica ei, Florenţa, în vârstă zece ani, bolnavă de leucemiel, era internată. Timp de trei luni, Harriet a trăit în spital, cu fiica sa. Din fericire, transplantul a fost efectuat cu succes şi Florenţa s-a recuperat. În acelaşi timp, biscuiţii produşi de Harriet au luat un avânt răsunător pe piaţa de produse alimentare de lux.

Astăzi, compania produce 2,5 milioane de biscuiţi pe an, cu o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lire sterline. În curând, businessul va avea un sediu nou şi o fabrică în South London. Ambiţia a fost întotdeauna o parte a planului, iar compania nu a fost construită doar din pasiune pentru gătit, ci mai ales din dorinţa de a construi un brand, spune Harriet, citată de Daily Mail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lux,
spital,
brand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.