Ponta: Vom discuta cu cei de la PPDD, pentru că nu avem altă soluţie de a avea majoritate în ţară

Postat la 16 iunie 2014 30 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că social-democraţii vor face alianţe locale cu PPDD pentru că nu există alte soluţii pentru a face majorităţi în consiliile judeţene şi locale.

Ponta: Vom discuta cu cei de la PPDD, pentru că nu avem altă soluţie de a avea majoritate în ţară

 ”Dacă putem să facem - şi o să discutăm azi - alianţe cu PPDD pentru a păstra majorităţile, le vom face, şi vom discuta cu cei de la PPDD pentru că nu avem altă soluţie de a avea majoritate şi important este să încercăm proiectele de la nivel naţional şi cele de la nivel local să le ducem mai departe, în ciuda acestei schimbări de situaţie”, a spus Ponta.

Ponta a mai spus că e important ca PSD să decidă la nivel local ce alianţe face.

”Noi am candidat în 2012 în USL, am spus poporului că îi scăpăm de PDL şi i-am scăpat, în 39 de judeţe din 41 i-am scăpat de PDL şi uite că s-a întors PDL pe uşa din dos. Cu PNL împreună vor iarăşi toţi ăia pe care i-am dat noi jos în 2012 să fie la guvernare locală”, a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-vom-discuta-cu-cei-de-la-ppdd-pentru-ca-nu-avem-alta-solutie-de-a-avea-majoritate-in-tara-12766295
12766295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.