Ponta: România, Bulgaria şi Serbia pot găsi fonduri pentru dezvoltare în urma acordului cu China

Postat la 07 martie 2014 34 afişări

România, Bulgaria şi Serbia pot găsi resurse de finanţare pentru dezvoltarea regională din fondurile europene, prin promovarea investiţiilor reciproce, dar şi în cadrul acordului economic între China şi ţările Europei Centrale şi de Est, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, la Ruse.

Ponta: România, Bulgaria şi Serbia pot găsi fonduri pentru dezvoltare în urma acordului cu China

 El a arătat, în urma întâlnirii cu omologii din Bulgaria şi Serbia, că este nevoie de intensificarea proiectelor economice comune şi de accelerarea acestora, amintind că podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin a fost construit în 15 ani.

Ponta a apreciat că resursele pentru dezvoltare pot fi identificate prin relaţii economice mai strânse, Guvernul încurajând firmele româneşti să investească în regiune, sau prin fonduri europene, în special cele destinate Strategiei Dunării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-romania-bulgaria-si-serbia-pot-gasi-fonduri-pentru-dezvoltare-in-urma-acordului-cu-china-12218327
12218327
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.