Ponta: Regimul sistemului de educaţie va fi modificat, pentru profesori

Postat la 26 iunie 2014 44 afişări

Regimul sistemului de educaţie va fi modificat astfel încât lucrurile nedrepte comise împotriva profesorilor să fie corectate, a anunţat premierul Victor Ponta.

Ponta: Regimul sistemului de educaţie va fi modificat, pentru profesori

 "Sper ca, prin ordonanţa pe care o adoptăm astăzi, care ţine de regimul sistemului de educaţie, îndreptăm foarte multe din lucrurile nedrepte care au fost comise împotriva profesorilor şi facem în aşa fel încât să avem un sistem din ce în ce mai bun", a spus Ponta, în şedinţa de guvern.

Agenţia MEDIAFAX a anunţat, săptămâna trecută, citând surse oficiale, că Guvernul va reduce norma de ore pentru profesorii cu grad didactic I şi vechime în muncă de peste 25 de ani, ceea ce va majora veniturile acestora din ore suplimentare, şi intenţionează să reducă şi vârsta de pensionare tot pentru profesorii cu grad I.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-regimul-sistemului-de-educatie-va-fi-modificat-pentru-profesori-12839908
12839908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.