Ponta: Nu se mai poate ca toate afacerile Metrorex să fie intermediate de firma-sindicat, punem punct

Postat la 18 septembrie 2013 36 afişări

Guvernul va relua dialogul cu sindicaliştii de la Metrorex şi va încerca să rezolve acele revendicări care pot fi acceptate, dar nu va mai fi de acord ca toate afacerile metroului să fie intermediate de firma sindicatului, a afirmat premierul Victor Ponta.

Ponta: Nu se mai poate ca toate afacerile Metrorex să fie intermediate de firma-sindicat, punem punct

 El a cerut atât ministrului Transporturilor, cât şi ministrului Muncii şi ministrului delegat pentru Buget să discute din nou cu sindicaliştii de la Metrorex, miercuri, după şedinţa de guvern.

"Ei voi salarii mai mari, noi plătim 800 de milioane subvenţii de la toţi cetăţenii României pentru metrou. Ce se poate face, facem, dar în acelaşi timp nu se mai pot face toate afacerile metroului prin firma-sindicat. Asta nu se mai poate şi, dacă asta e supărarea, pe asta nu o putem îndrepta. Firma sindicatului care intermediază toate activităţile metroului, asta nu se mai poate. Să le spuneţi şi din partea mea, eu le-am spus direct, s-au supărat pe mine, să se supere şi pe dumneavoastră, dar cred că trebuie să punem punct", a spus Ponta miniştrilor în şedinţa de guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-se-mai-poate-ca-toate-afacerile-metrorex-sa-fie-intermediate-de-firma-sindicat-punem-punct-11352721
11352721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.