Ponta: În toamnă decidem dacă mai facem un nou acord cu FMI şi în ce formă îl facem

Autor: Liviu Dadacus Postat la 19 ianuarie 2015 26 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Guvernul doreşte să închei cu bine actualul acord cu FMI, astfel încât în toamnă să poată decide dacă mai face un nou acrod şi în ce formă îl va face.

"Acum trebuie să facem o analiză a reformelor structurale, în special aplicarea managementului privat, acea Ordonanţa 109/2011. Deci...starea actuală şi dorinţa pe care o avem de a încheia cu bine acest acord în aşa fel încât în toamnă să putem să decidem dacă mai facem un nou acord şi în ce formă facem acel acord", a spus Ponta, întrebat ce se va discuta cu FMI săptămâna viitoare, când Fondul va veni în ţară.

Ponta a spus că FMI va veni săptămâna viitoare pe 27 ianuarie în România, unde va avea o misiune "ceva mai lungă".

"Ce era, în ceea ce mă priveşte - partea de adoptare a bugetului în condiţiile discutate cu partenerii noştri internaţionali - s-a făcut. Însă (discutăm, n.r.) despre stadiul reformelor structurale, în special legat de managementul privat", a mai spus Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
FMI,
/actualitate/ponta-in-toamna-decidem-daca-mai-facem-un-nou-acord-cu-fmi-si-in-ce-forma-il-facem-13774133
13774133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.