Ponta: Este păcat că, după 22 ani, cineva nu pleacă de la putere decât distrugând ţara

Postat la 07 iulie 2012 8 afişări

Guvernul încearcă să contracareze efectul campaniei iresponsabile de denigrare a României iniţiată de persoane care câştigă mii de euro lunar în Parlamentul European din munca românilor, spune premierul Victor Ponta, arătând că este păcat că, după 22 ani, cineva nu pleacă de la putere decât distrugând ţara

Guvernul poate funcţiona acum fără blocajele care l-au ţinut în loc până în prezent şi fără să mai aibă tot timpul grija unei plângeri penale, a contestării tuturor actelor normative adoptate şi a sabotajului instituţional, a mai afirmat premierul Victor Ponta.

"Acum vom avea eliminate toate blocajele care ne-au ţinut în loc de când am început actul de guvernare şi cu atât mai mult trebuie să dovedim că putem să funcţionăm într-adevăr fără să avem tot timpul grija unei plângeri penale - domnul ministru de Externe -, a contestaţiilor tuturor actelor pe care le adoptăm şi a sabotajului instituţional", a spus Ponta miniştrilor în şedinţa de sâmbătă a Guvernului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
ponta,
suspendare,
basescu,
referendum
/actualitate/ponta-este-pacat-ca-dupa-22-ani-cineva-nu-pleaca-de-la-putere-decat-distrugand-tara-9827043
9827043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.