Ponta, după afirmaţia lui Cotovelea: Evident că serviciile fiscale sunt proaste, dar e uşor de vorbit

Postat la 26 martie 2014 37 afişări

Premierul Ponta a comentat declaraţia la conferinţa MEDIAFAX a ministrului pentru Societate Informaţională conform căruia serviciile ANAF sunt mizerabile şi primitive, afirmând că este evident că serviciile fiscale din România sunt proaste, dar că trebuie şi făcute lucruri, nu doar exprimate opinii.

Ponta, după afirmaţia lui Cotovelea: Evident că serviciile fiscale sunt proaste, dar e uşor de vorbit

 "Foarte bine, trebuie să le îmbunătăţim. Că serviciile fiscale sunt proaste, e evident acest lucru, iar ministrul Finanţelor are printre obiective şi acest lucru, şi anume informatizare, digitalizare. Aşa, să ne dăm cu părerea, e uşor, trebuie să şi facem lucruri, la dat cu părerea sunt toţi buni", a spus Ponta, întrebat de jurnalişti despre declaraţia ministrului.

Ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, a calificat serviciile furnizate populaţiei de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) ca fiind mizerabile şi primitive, după ce în calitate de contribuabil a aşteptat 45 de minute să plătească taxele datorate de familie statului

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-dupa-afirmatia-lui-cotovelea-evident-ca-serviciile-fiscale-sunt-proaste-dar-e-usor-de-vorbit-12336369
12336369
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.