Ponta a luat o decizie inexplicabilă, despre care Iohannis a aflat când nu mai era nimic de făcut: „Am aflat totul pe surse”

Postat la 16 iunie 2015 929 afişări

Ponta a luat o decizie inexplicabilă, despre care Iohannis a aflat când nu mai era nimic de făcut: „Am aflat totul pe surse”

Un gest inexplicabil al lui Victor Ponta. Premierul a ţinut secret până în ultimul moment o decizie care a scandalizat nu doar opinia publică, ci şi cancelariile occidentale. Nici măcar preşedintele Klaus Iohannis nu a ştiut despre intenţiile premierului.

Şeful statului a declarat că a aflat „pe surse” despre decizia lui Ponta, atunci când nu mai era nimic de făcut.

„Nici eu n-am ştiut!” Iată cum a reuşit Victor Ponta să surprindă din nou pe toată lumea

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decizie,
refuz,
victor ponta
/actualitate/ponta-a-luat-o-decizie-inexplicabila-despre-care-iohannis-a-aflat-cand-nu-mai-era-nimic-de-facut-am-aflat-totul-pe-surse-14457218
14457218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.