Ponta a dezvăluit, de 8 Martie, secretul calmului său: "Mă uit dimineaţa la «Doctoriţa Pluşica»"

Postat la 09 martie 2014 151 afişări

Premierul Ponta a dezvăluit, sâmbătă, în faţa a 4200 de femei social-democrate, la Sala Palatului, secretul calmului şi liniştii pe care le are în viaţa politică, el arătând că în fiecare dimineaţă urmăreşte, la cafea, alături de fiica sa, Irina, desene animate ca "Piraţii" şi "Doctoriţa Pluşica".

Ponta a dezvăluit, de 8 Martie, secretul calmului său: "Mă uit dimineaţa la «Doctoriţa Pluşica»"

 "Mă întreabă toată lumea cum pot să fiu atât de calm, cum pot să fiu liniştit, de ce nu răspund când sunt atacat de domnul Băsescu, de alţi domni, tot cu «escu». Păi e simplu: dumneavoastră nu aţi fi fericiţi, n-aţi fi calmi, n-aţi fi pozitivi dacă în fiecare dimineaţă când îşi bei cafeaua te uiţi cu o domnişoară la «Piraţii» şi «Doctoriţa Pluşica»? Cred că aţi fi...”, a spus Ponta, în discursul susţinut în faţa femeilor PSD, de 8 Martie.

Ponta a venit la Sala Palatului pentru a fi alături de femeile social-democrate de 8 Martie, când acestea au organizat un eveniment de lansare a Manifestului european al femeilor PSD, intitulat "Primăvara social-democrată".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-a-dezvaluit-de-8-martie-secretul-calmului-sau-ma-uit-dimineata-la-doctorita-plusica-12226844
12226844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.