Polonia şi statele baltice au convocat ambasadorii ruşi fără a oferi un motiv

Postat la 26 martie 2018 61 afişări

Ambasadorii ruşi din Polonia, Letonia, Lituania şi Estonia au fost fost convocaţi de către cele patru ministere de Externe, fără a fi menţionat motivul convocării, informează site-ul agenţiei Tass şi agenţia de ştiri Reuters.

Polonia şi statele baltice au convocat ambasadorii ruşi fără a oferi un motiv

Ambasada rusă la Riga a anunţat că ambasadorul Ievgeni Lukianov a fost invitat de Ministerul de Externe pentru a se prezenta la ora locală 15.00 (coincide cu ora României). Tot la ora 15.00, ambasadorul rus Alexandr Petrov se va prezenta în faţa Ministerului estonian de Externe.

Recent, ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat că Londra are dovezi potrivit cărora Rusia a dezvoltat în ultimii zece ani agentul neurotoxic "Novichok", folosit pentru otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.