Poliţistă locală din Oradea, fotografiată cu picioarele pe birou şi ochii în telefon la serviciu.Reacţia şefilor

Postat la 13 iunie 2019 71 afişări

O poliţistă locală din Oradea a fost fotografiată cu picioarele pe birou şi jucându-se pe telefon în timpul serviciului. Un bihorean i-a solicitat informaţii şi nu a primit răspunsul cuvenit aşa că i-a făcut o poză şi a publicat-o pe Facebook. Şefii s-au arătat revoltaţi de atitudinea poliţistei şi vor declanşa cercetarea disciplinară.

Poliţistă locală din Oradea, fotografiată cu picioarele pe birou şi ochii în telefon la serviciu.Reacţia şefilor

Poliţista locală este detaşată la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Oradea pentru a asigura ordinea în instituţie. Potrivit orădeanului, incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13:40.

„Am întrebat politicos de unde pot să îmi ridic cartea de identitate şi mi-a răspus sec: «Uită-te pe listă», fără să îmi spună unde e aia”, a declarat Alex Cătană, pentru ebihoreanul.ro. Cetăţeanul s-a aşezat la coada formată în faţa unui ghişeu de unde şi-a ridicat peste 10 minute noua carte de identitate.

Revoltat însă de atitudinea poliţistei, care nu a vrut să îşi ridice ochii din telefon, i-a făcut o fotografie pe care a postat-o apoi pe grupul „Oradea suntem noi” de pe Facebook. Şeful SPCLEP Oradea, Nicoleta Cherei, a declarat că a aflat despre atitudinea poliţistei locale de pe internet. „Am fost la o şedinţă în Primărie, iar când am revenit la birou m-a sunat cineva să îmi spună ce imagini circulă pe internet.

Poliţista nu este angajata serviciului, aşa că atunci când am primit fotografia am transmis-o mai departe şefilor săi care îi evaluează activitatea”, a declarat Nicoleta Cherei. Şefa serviciului este nemulţumită de situaţia creată pentru că atitudinea funcţionarei umbreşte activitatea întregului serviciu. „Pot munci colegii mei mult şi bine pentru a elibera documentele în termenul cel mai scurt, dacă orădeanul se loveşte de o astfel de atitudine, tot efortul lor e degeaba”, scrie ebihoreanul.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
birou,
serviciu,
telefon

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.