Sebastian Lazaroiu este noul ministru al Muncii

Postat la 03 iunie 2011 42 afişări

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Sebastian Lazaroiu in functia de ministru al Muncii, acesta urmand sa depuna juramantul la Palatul Cotroceni, la ora 18.00, a anuntat Administratia prezidentiala.

Sebastian Lazaroiu a ocupat, din martie 2007 pana la 1 mai 2011, pozitia de consilier prezidential, la Departamentul de Planificare si Analiza Politica al Administratiei Prezidentiale.

Odata cu numirea sa la Munca, Lazaroiu va face parte din guvernul lui Emil Boc, desi a fost de-a lungul timpului un critic al acestuia si s-a pronuntat de mai multe ori in favoarea unui premier tehnocrat. Cel mai recent, la 16 mai, Sebastian Lazaroiu declara ca ratiunea ar trebui sa il indemne pe Emil Boc sa lase locul altcuiva la Guvern, apreciind ca pentru restructurarea regiilor este nevoie de "un tehnocrat, fara mama, fara tata".

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/sebastian-lazaroiu-este-noul-ministru-al-muncii-8311503
8311503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.