Basescu: Daca nu reduceam salariile si pensiile luam un nou credit

Postat la 10 mai 2010 13 afişări

Presedintele Traian Basescu a prezentat ieri ceea ce considera ca se va intampla daca nu sunt reduse salariile si pensiile: "In 2011 ar fi trebuit sa angajam un nou credit. Am fi amanetat viitorul tarii, a milioane de romani".

Basescu spune ca Romania are de platit anul acesta de la bugetul de stat datorii de 10,007 miliarde de euro, din care 1,8 miliarde de euro sunt dobanzi.

El s-a declarat impotriva solutiei sindicatelor de reducere cu procente diferite a salariilor, in functie de venituri: "Nu sunt in asentimentul sindicatelor. Va genera blocaj, n-o sa se stie cui mai mult, cui mai putin, cine are mai multe drepturi, cine are mai putine. Pană la urmă, criza e in toata tara si o repartizare unica procentual e singura solutie care nu lasa loc la negocieri. Sunt insa deschis la a mijloci o astfel de discutie cu Guvernul".

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
Boc,
bugetari,
salarii,
sindicate
/actualitate/politic/basescu-daca-nu-reduceam-salariile-si-pensiile-luam-un-nou-credit-6104488
6104488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.