Poliţia Română despre Pokemon GO: "Puteţi găsi Pokemonii respectând şi regulile de circulaţie" - FOTO

Postat la 19 iulie 2016 206 afişări

Poliţia Română despre Pokemon GO: "Puteţi găsi Pokemonii respectând şi regulile de circulaţie" - FOTO

Poliţia Română a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj privind respectarea regulilor de circulaţie în timpul jocului proaspăt lansat, Pokemon Go, având în vedere accidentele care s-au petrecut în alte ţări din cauza neatenţiei celor care şi-au instalat aplicaţia pe telefonul mobil.

 "Puteţi găsi Pokemonii respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur!", face apel Poliţia Română prin acest text şi o imagine, făcând referire la faptul că pietonii ar trebui să traverseze cu grijă, fără a privi ecranul telefonului, la fel ca şi cei aflaţi la volan, în trafic.

Publicată pe contul de Facebook, luni, 18 iulie, la ora 17:51, imaginea a fost deja distribuită de aproximativ 3.000 de ori şi a primit peste 5.600 de like-uri.

Conform informaţiilor externe, au avut loc mai multe accidente din cauza neatenţiei celor care se jucau prin această aplicaţie care îmbină realitatea cu virtualul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-romana-despre-pokemon-go-puteti-gasi-pokemonii-respectand-si-regulile-de-circulatie-foto-15532803
15532803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.