Policolor a livrat 4,5 tone de vopsea pentru marcarea Transalpina

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 07 septembrie 2015 583 afişări

Producătorul român de lacuri şi vopsele Policolor a livrat 4,5 tone de vopsea de marcare rutieră temporară aplicatorului de marcaj peTransalpina, cea mai înaltă şosea din România. În plus, Policolor, unul dintre cei mai importanţi furnizori de vopsea din România, şi-a extins portofoliul de produse destinate profesioniştilor cu DEKO Professional vopsea bicomponentă (2K) pentru marcare rutieră–destinată cu precădere marcajelor în zone rutiere cu trafic foarte intens.

Policolor a livrat 4,5 tone de vopsea pentru marcarea Transalpina

În perioada mai-iunie, Policolor a livrat către aplicatorul de marcaj pe Transalpina vopseaua de marcare rutieră temporară(galbenă) necesară tronsonului Novaci-Obârşia Lotrului, cele peste 4 tone asigurând marcarea unei porţiuni de aproximativ 30 de km de drum.

Gama de vopsele pentru marcare rutieră produsă de divizia specializată a Policolor include vopseaua de marcare rutieră tip Normal, destinată în special marcajelor executate în parcări sau alte spaţii cu trafic redus, vopseaua tip City, destinată drumurilor supuse unui trafic normal şi vopseaua City Plus, destinată marcării sectoarelor de drum cu cel mai mare trafic din oraş sau drumuri judeţene.

”Compania noastră produce şi livrează de mai mulţi ani sisteme de marcaj rutier, pentru diferite tipuri de trafic, atât pentru marcare temporară, cât şi definitivă. Suntem conectaţi permanent la nevoile actuale şi de perspectivă ale pieţei şi investim în inovaţie. De exemplu, noua vopsea bicomponentă(2K)DEKO Professional este produsul cel mai potrivit traficului intens din România”, a declarat Florin Stoleriu, business unit manager Policolor Arhitectural, divizia care integrează produsele din gama DEKO Professional.

Principalele avantaje ale vopselei 2K constau în rezistenţa superioară la uzură şi murdărire şi timpul de exploatare extins, ceea ce permite punerea în operă manual. Un alt avantaj îl constituie faptul că produsul face faţă cu succes şi variaţiilor de temperatură datorate schimbării anotimpurilor.

Această vopsea bicomponentă este recomandată, susţin reprezentanţii DEKO Professional, şi pentru treceri de pietoni sau săgeţi indicatoare. Policolor, prin DEKO Professional, este un furnizor cu tradiţie în producţia de sisteme destinate infrastructurii rutiere.

”Cea mai înaltă şosea din România nu este singurul proiect pentru care am livrat vopsea de marcare rutieră”, a adăugat Florin Stoleriu.

Lansat în anul 2005, DEKO Professional are în componenţă sisteme profesionale pentru construcţii, amenajări, sisteme complete de termoizolaţie, sisteme de marcare rutieră, sisteme de acoperiri alchidice şi sisteme de pardoseli.

DEKO Professional, parte integrantă aPolicolor Arhitectural (soluţii pentru decorarea şi finisarea casei), alături de Policolor Automotive (sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor) şi Industrial Coatings (produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilităţi) formează compania Policolor, producător român pe piaţa de lacuri şi vopsele.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vopsea,
transalpina,
trafic,
vopsele,
producator,
Policolor
/actualitate/policolor-a-livrat-4-5-tone-de-vopsea-pentru-marcarea-transalpina-14703142
14703142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.