Pocora: Ponta face un joc de imagine, mai bine ar pleca acum şi atunci chiar ar stârni lacrimi

Postat la 04 aprilie 2014 61 afişări

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, susţine că mesajul premierului Victor Ponta de pe Facebook este un "joc de imagine" generat de frica de a candida la prezidenţiale, însă liderul PSD ar avea opţiunea de a părăsi politica de pe acum.

Pocora: Ponta face un joc de imagine, mai bine ar pleca acum şi atunci chiar ar stârni lacrimi

 "După celebrul episod «Adio, PDL! Eu plec pe mare!» de la perdeluţă, cu TrTraian Băsescuasistăm astăzi la o nouă ecranizare a momentului prin «Adio, PSD! Eu plec acasă la Daciana!», varianta Facebook, cu VictVictor Ponta, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL.

Pocora a apreciat că mesajul lui Victor Ponta este "joc de imagine" prin care consilierii premierului ar urmări "să impresioneze mulţimile cu acest discurs patetico-lacrimogen".

"Ştie că va pierde alegerile prezidenţiale şi, în situaţia aceasta, va pleca acasă trimis repede de partid. Aşa că încearcă un joc de imagine şi anunţă el, încă de acum, că se va retrage, va pleca acasă, după prezidenţiale. Mesajul lui Victor Ponta de astăzi spune foarte clar - premierului îi este realmente frică să candideze împotriva lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale din acest an. El vrea să fugă de această răspundere pe care partidul său vrea să i-o încredinţeze. Faptul că bate toba unei retrageri după prezidenţiale poate ascunde şi un şantaj la adresa propriului partid", susţine purtătorul de cuvânt al PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pocora-ponta-face-un-joc-de-imagine-mai-bine-ar-pleca-acum-si-atunci-chiar-ar-starni-lacrimi-12403246
12403246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.