Plaja poate fi o sursă de inspiraţie pentru antreprenori. Afaceri de milioane construite de costume de baie

Postat la 02 iulie 2017 337 afişări

Multi antreprenori se lupta pentru a-si pune in practica ideile de afaceri. In 2016, multi dintre ei au mizat pe idei legate de alimentatie sanatoasa sau bijuterii hand made. Dar cele mai spectaculoase evolutiii ale afacerilor sunt legate de designul de costume de baie, relateaza Daily Mail.

Plaja poate fi o sursă de inspiraţie pentru antreprenori. Afaceri de milioane construite de costume de baie

Dovada ca un numar impresionant de femei din Australia au dezvoltat afaceri in domeniul costumelor de baie, o industrie care la nivel mondial are o valoare estimata de 23 de miliarde de dolari, cu un ritm de crestere anual care se invarte, conform previziunilor, in jurul a 5%.

 

La 26 de ani, australianca Karina Irby are un stil de viata care poate starni invidia multora. Dupa ce a petrecut cateva zeci de ore pe YouTube pentru a afla cat mai multe despre designul de costume de baie, ea s-a lansat in afaceri, avand drept motto: "Nu este doar un bikini, ci este un stil de viata". Iar acum, tanara australianca are cumparatori din Australia, America, Europa sau Rusia. Clientii ei sunt interesati de costumele de baie colorate si cu un design plin de imaginatie, pe care le pot gasi pe site-ul pe care antreprenoarea australianca l-a devoltat pentru a-si vinde produsele. "Intotdeauna mi-au placut produsele mai vesele, care sunt vandute, de pilda, in locuri precum Hawaii, dar nu le intalnesti si in alte locuri din lume, de pilda in Australia.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.