Piloţii companiei British Airways au anulat greva programată pentru 27 septembrie

Postat la 19 septembrie 2019 28 afişări

Piloţii companiei aeriene British Airways au anunţat miercuri că vor anula greva programată pentru data de 27 septembrie, pentru a se asigura că există suficient timp de negociere în urma grevei anterioare de 48 de ore, relatează Euronews.

Piloţii companiei British Airways au anulat greva programată pentru 27 septembrie

„Cineva trebuie să preia iniţiativa pentru a soluţiona disputa şi având în vedere că British Airwaya nu dă niciun semn, piloţii s-au hotărât să acţioneze responsabil”, a declarat Brian Strutton, secretarul general al Uniunii Piloţilor BALPA.

„Este o încercare onestă de a oferi timp pentru discuţii, de aceea am anulat greva din data de 27 septembrie”, a adăugat acesta.

Compania aeriană a început deja să informeze pasagerii în legătură cu greva din 27 septembrie şi de posibilitatea ca zborurile acestora să fie anulate, după ce a fost criticată dur pentru modul în care a gestionat relaţia cu clienţii în cadrul grevei precedente.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
piloti,
anulare,
british airways

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.