Piaţa imobiliară din Londra este „mutilată” de Brexit

Postat la 18 mai 2019 144 afişări

Piaţa imobiliară din Londra continuă să sufere lovituri grele din cauza fenomenului Brexit. Preţurile locuinţelor în capitală au scăzut cu 1,1% în luna aprilie faţă de 2018, arată raportul companiei de research Acadata, scrie Bloomberg.

Piaţa imobiliară din Londra este „mutilată” de Brexit

La nivel naţional, preţurile au înregistrat o majorare de 0,2%, preţul unei locuinţe fiind estimat la aproximativ 393,322 dolari. Mai mult decât atât, vânzarea de proprietăţi înregistrează probleme asemănătoare. Tot la nivel naţional s-a înregistrat o creştere la nivelul cumpărătorilor care achiziţionează pentru prima dată locuinţe. Cu toate acestea, în Londra, vânzările au scăzut cu 14% din primul trimestru al anului 2017.

Londra este cea mai afectată zonă de incertitudinea privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, eveniment. care este programat pentru sfârşitul lunii octombrie al acestui an. Patru regiuni din sud se confruntă cu scăderea preţurilor, în timp ce Ţara Galilor, Midlands şi cea mai mare parte din nordul Angliei se aşteaptă la câştiguri.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
londra,
piata imobiliara,
locuinte,
preturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.