Unde a fost deschis „Cornişa Aquapark & Sports“ cel mai nou parc de agrement din România

Postat la 18 mai 2019 619 afişări

Unde a fost deschis „Cornişa Aquapark & Sports“ cel mai nou parc de agrement din România

Cel mai mare parc de agrement din zona Moldovei a fost deschis  a Botoşani, acesta măsurând 48 de hectare. Lucrările, întinse pe o perioadă de şase ani, au costat peste 18 milioane de euro, banii provenind din fonduri europene şi din bugetul local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După inaugurarea Parcului Regional Cornişa, din Botoşani, autorităţile au pregătit petrecere timp de trei zile şi trei nopţi, acesta fiind cel mai mare parc din Moldova.

Turiştii vor putea asista la numeroase concerte care se vor desfăşura pe scena amplasată în cadrul celui mai mare complex de agerement din Moldova.

Ideea proiectului a început în urmă cu zece ani, iar în urmă cu şase ani au început lucrările. Parcul de agrement are 48 de hectare şi a costat peste 18 milioane de euro banii provenind din fonduri europene şi din bugetul municipiului Botoşani.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
botosani,
crestere,
moldova,
parc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.