Peste 30.000 de turişti pe litoral de 1 Mai. Paradă cu maşini de epocă şi autobuze etajate la Mamaia

Autor: Cosmin Vaideanu Postat la 01 mai 2015 100 afişări

Peste 30.000 de turişti se află, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimărilor Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, numărul lor urmând să ajungă la 35.000 până la sfârşitul weekend-ului, iar sezonul a fost deschis oficial, vineri, la Mamaia, cu o paradă cu maşini de epocă, motociclete şi autobuze etajate.

Preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că sezonul debutează, la fel ca în ultimii opt ani, cu o paradă a litoralului românesc, de această dată pe ruta Mamaia-Constanţa şi retur, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sezonul începe ca de obicei, de opt ani, cu tradiţionala paradă a litoralului românesc. Anul acesta, parada este în stilul Mamaia, pornim cu toţi, prietenii de pe Facebook ai Asociaţiei Litoral, ei sunt deja în autobuzele supraetajate. Aşteptăm oaspeţii din Turcia şi Italia care vor fi alături de noi şi dăm startul la Litoral 2015", a declarat, vineri, înainte de începerea paradei, Corina Martin.

La acest eveniment a fost prezent şi creatorul de modă Cătălin Botezatu.

"Cătălin Botezatu este ambasadorul litoralului românesc şi în mod special al campaniei noastre Mamaia Style, este alături de noi, nu putea lipsi, deschidem împreună sezonul litoral 2015 în România", a afirmat Corina Martin.

Cătălin Botezatu a spus că susţine litoralul românesc şi promovează staţiunea Mamaia, unde oamenii vin să se distreze.

"Sunt onorat că doamna Corina Martin m-a desemnat ambasador al staţiunii Mamaia. Sunt un susţinător al acestei staţiuni şi, nu în ultimul rând, a ceea ce înseamnă turism în România şi dezvoltarea turismului pe acest litoral minunat, care trebuie promovat mult mai mult. Fac orice pentru a promova staţiunea Mamaia. Mulţi vor alege şi în acest an această staţiune pentru că este cea mai frumoasă staţiune, este staţiunea în care oamenii vin să se distreze, unde divertismentul este la el acasă şi unde oameni precum Corina Martin pun umărul şi fac tot ce este posibil să fie bine", a declarat Cătălin Botezatu.

Corina Martin a spus că pe litoral se află peste 30.000 de turişti, dar numărul acestora va depăşi 35.000 până la sfârşitul weekend-ului.

"Peste 30.000 de turişti în mod cert sunt acum pe litoral, peste 35.000 până la finalul weekend-ului. Mamaia este sută la sută ocupată la întreaga capacitate pusă la bătaie, aşa cum am anunţat, va fi un weekend plin de distracţie şi aşa va fi toată vara", a afirmat preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Apoi a fost dat startul paradei, aceasta fiind deschisă de către Corina Martin şi Cătălin Botezatu, care s-au aflat împreună într-o maşină decapotabilă. Au urmat apoi maşinile de epocă, motocicletele Seawolves, maşinile de drift de la Smart Driving Series şi autobuzele etajate. Parada a pornit din parcarea de la Telegondola din Mamaia, a parcurs întreaga staţiune, s-a întors apoi către municipiul Constanţa, a traversat bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, apoi a mers pe bulevardul Tomis ajungând în zona veche a oraşului, după care a revenit în Mamaia.

Nu doar turiştii au preferat de 1 Mai staţiunea Mamaia, ci şi constănţenii. Unii dintre ei au preferat să se plimbe pe faleza din staţiune, iar alţii au venit şi şi-au aşezat grătarele pe malul lacului Siutghiol, petrecând această zi la iarbă verde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURIŞTI,
LITORAL,
/actualitate/peste-30-000-de-turisti-pe-litoral-de-1-mai-parada-cu-masini-de-epoca-si-autobuze-etajate-la-mamaia-14192331
14192331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.