Perle contemporane sau de ce nu doar diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 martie 2020 70 afişări

O fi cântat ea Marilyn Monroe despre cum sunt diamantele cel mai bun prieten al unei femei, dar asta nu înseamnă că sunt singurele pietre preţioase spre care merită să-ţi îndrepţi atenţia, după cum încearcă să demonstreze o serie de creatori de bijuterii.

Perle contemporane sau de ce nu doar diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei

Aceştia preferă să se joace cu perlele, tratându-le ca pe un material oarecare pentru a-şi arăta creativitatea. Yvonne Léon, spre exemplu, propune cercei în formă de cactus, din aur, perle şi tsavorite (grosulare verzi rare). Casa thailandeză Patcharavipa a lansat un colier în formă clasică, unde perlele Akoya imperfecte se combină cu „perle” de aur, conferind întregii bijuterii strălucire. Perlele cu forme neregulate îşi găsesc întrebuinţare la Poppy Finch, care a lansat inele cu perle în formă de petală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.