Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 12,3 milioane de lei

Autor: Departamentul Social Postat la 18 mai 2015 523 afişări

Nouă percheziţii au loc, luni dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 12,3 milioane de lei, anunţă Ministerul Public.

Potrivit unui comunicat transmis, luni dimineaţă, de Ministerul Public, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fac cercetări într-un dosar penal privind fapte de evaziune fiscală şi rambursare ilegală de TVA.

În acest dosar, luni dimineaţă au loc nouă percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

”În circuitul infracţional sunt angrenate 35 de societăţi comerciale româneşti, cu implicare în activităţi de tip media, prin care s-au stabilit, de către reprezentanţii acestora, impozite, taxe şi contribuţii, având drept rezultat obţinerea fără drept a unor sume sau restituiri de la bugetul general consolidat al statului. Activităţile cu caracter infracţional s-au derulat în perioada aprilie 2012 - martie 2014, existând indicii de săvârşire a faptelor de către mai multe societăţi comerciale cu obiect de activitate similar”, menţionează sursa citată, precizând că prejudiciul este estimat la 12.300.000 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FIRME,
EVAZIUNE,
/actualitate/perchezitii-in-bucuresti-si-ilfov-intr-un-dosar-de-evaziune-cu-prejudiciu-de-12-3-milioane-de-lei-14284062
14284062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.