Percheziţii DNA la Parchetul Tribunalului Bihor, fiind vizat prim-procurorul Vasile Popa

Autor: Mona Hera Postat la 02 octombrie 2014 47 afişări

Procurorii DNA fac percheziţii, joi, la sediul Parchetului Tribunalului Bihor, precum şi la locuinţa şi în biroul prim-procurorului Vasile Popa, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2009-2014, afirmă surse judiciare.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii DNA fac cercetări într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor fapte de corupţie, în perioada 2009 - 2014.

În acest dosar au loc percheziţii în patru comune din judeţul Bihor şi în municipiul Oradea, una dintre acestea fiind făcută la sediul unei instituţii publice, potrivit DNA.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că instituţia publică la care au loc percheziţii este Parchetul Tribunalului Bihor.

Conform surselor judiciare citate, în această anchetă ar fi vizat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bihor Vasile Popa, astfel că au loc percheziţii şi în biroul acestuia, dar şi la locuinţa sa din comuna Sânmartin, aflată lângă Oradea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PARCHET,
PERCHEZIŢII,
/actualitate/perchezitii-dna-la-parchetul-tribunalului-bihor-fiind-vizat-prim-procurorul-vasile-popa-13361114
13361114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.