Peek & Cloppenburg îşi deschide cel mai mare magazin din România în Mega Mall

Postat la 01 octombrie 2015 1340 afişări

Retailerul german de fashion va ocupa o suprafaţă de aproximativ 5.000 metri pătraţi, distribuiţi pe 2 niveluri

Peek & Cloppenburg îşi deschide cel mai mare magazin din România în Mega Mall

Bucureşti, 29 septembrie 2015 – Cu ocazia inaugurării magazinului Peek & Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adaugă în portofoliul său cea mai mare reprezentanţă Peek & Cloppenburg din România, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din ţară. Odată cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri în plus celor existente.

De asemenea, în ziua inaugurării, cumpărătorii vor fi întâmpinaţi cu o ofertă specială: la cumpărături de peste 199 de lei, aceştia vor beneficia de reduceri de până la 20%.

Cu peste 60 de magazine în ţara mamă şi alte 45 de magazine în Austria şi Europa Centrală şi de Est, retailerul german inaugurează în Mega Mall cel de-al treilea magazin din Bucureşti şi cel de-al patrulea din România. Magazinul va avea o suprafaţă impresionantă de aproximativ 5.000 metri pătraţi, desfăşurată pe 2 niveluri, nivelul 1 şi parter, în zona atrium sud, iar accesul în magazin se face de pe ambele niveluri. Peek & Cloppenburg din Mega Mall va găzdui până la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru bărbaţi, femei, cât şi pentru copii: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review şi multe altele.

Din mixul de mărci bărbăteşti, bucureştenii vor putea găsi Marc O'Polo, Tommy Hilfiger, Hugo Boos cu brandurile Boss Orange şi Boss Black, MCNEAL, REVIEW, Polo Ralph Lauren, Armani Jeans, iar dintre brandurile pentru femei, Marc Cain, Marco O'Polo, Hugo Boss cu brandul Boss Black, Gerry Weber, S.Oliver, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger şi Armani Jeans.

“Deschiderea celui mai mare Peek & Cloppenburg din România confirmă încă o dată faptul că Mega Mall face parte din elita centrelor comerciale ale Bucureştiului. Începând cu data de 1 octombrie, suntem mândri să venim în întâmpinarea publicului nostru cu aproape 500 de branduri în plus, toate acestea sub umbrela unuia dintre cei mai mari şi apreciaţi retaileri de pe piaţa europeană” a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Magazinul Peek & Cloppenburg îşi va deschide porţile joi, 1 octombrie, începând cu ora 10:00 şi îşi va aştepta vizitatorii cu oferte speciale, băuturi, muzică live, un make-up corner şi multe alte surprize.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.

*** Despre Mega Mall

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în Bucureşti de fondul de investiţii NEPI. În urma unei investiţii de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătraţi, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafaţă construită din România. Mall-ul dispune de un spaţiu închiriabil de 72.000 de metri pătraţi, dispuşi pe 4 niveluri, ce găzduieşte în prezent 220 de magazine, dar şi o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiş.

Mega Mall aduce şi o serie de premiere în retailul romanesc, care le oferă bucureştenilor experienţe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătraţi, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli şi tehnologia 4Dx, un nou concept de spaţii de distracţii cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar şi un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanţe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din ţară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti şi Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peek-cloppenburg-isi-deschide-cel-mai-mare-magazin-din-romania-in-mega-mall-14779502
14779502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.