Patru seriale excelente de care nu ai auzit

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 octombrie 2019 2621 afişări

Pentru că oferta din sălile de cinema nu e extrem de generoasă zilele acestea, m-am gândit să vă propun o listă de patru seriale mai puţin cunoscute, dar perfecte pentru zilele friguroase din acest început de toamnă.

Bazat pe o miniserie norvegiană, Temple ar trebui să vă atragă prin simplul fapt că îl are pe Mark Strong în rolul principal. Este povestea unui chirurg care deschide o clinică ilegală pentru a strânge banii de care are nevoie pentru a-şi ajuta soţia grav bolnavă. Serialul nu are un ritm extrem de alert, dar povestea este una antrenantă.

Temple

Notă: 7,5/10

Gen: dramă

Sezoane: 1

Număr episoade: 8

Disponibil pe HBO, HBO GO


Un serial realizat în 2018, despre povestea mai multor tineri adunaţi la o cabană din Alpii francezi. O serie de întâmplări neaşteptate scot la iveală atât lucruri din trecutul tinerilor, cât şi sentimentele contradictorii pe care le au unii faţă de ceilalţi. E un scenariu excelent, cu multe răsturnări de situaţie şi care vă va ţine cu sufletul la gură până la ultimul episod. Un alt aspect pozitiv: sunt doar 6 episoade, deci ar trebui să îl puteţi termina într-o singură noapte.

Le chalet

Notă: 8,5/10

Gen: thriller

Sezoane: 1

Număr episoade: 6

Disponibil pe Netflix


Aceasta e o recomandare pentru cei pasionaţi; Drive To Survive, lansat de Netflix în 2019, descrie încercările – atât cele personale, cât şi cele profesionale – prin care trec piloţii de Formula 1. Este un documentar realizat impecabil, care prezintă imagini din culisele echipelor care se luptă, săptămână de săptămână, pentru supremaţie în marele circ.

F1: Drive

to survive

Notă: 8,5/10

Gen: documentar

Număr sezoane: 1

Număr episoade: 10

Disponibil pe Netflix

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.