Patru companii de e-commerce lansează o platformă marketplace, o piaţă cu 230 mil. clienţi

Postat la 26 septembrie 2019 57 afişări

Patru companii de e-commerce, - eMAG (România), Cdiscount (Franţa), ePrice (Italia) şi Real.de (Germania) anunţă lansarea International Marketplace Network (IMN), o platformă prin intermediul căreia sellerii vor avea acces la o piaţă de peste 230 de milioane de potenţiali clienţi.

Patru companii de e-commerce lansează o platformă marketplace, o piaţă cu 230 mil. clienţi

Cele patru companii colaborează cu aproximativ 30.000 de firme care folosesc platformele online de tip marketplace.

IMN oferă o interfaţă care conectează cele patru platforme marketplace, pe care sellerii o pot folosi ca unic punct de lucru pentru a-şi sincroniza ofertele pe fiecare dintre cele patru platforme, în mod securizat şi în timp real. IMN reprezintă o modalitate rapidă pentru companiile care vând de a-şi extinde afacerile în Europa, fără costuri suplimentare.

Pentru clienţi, IMN reprezintă o modalitate de a accesa o gamă mult mai mare de produse şi servicii localizate în ţara de origine, la preţuri competitive.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
clienti,
ecommerce,
lansare,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.