Patronatele solicită Parlamentului amânarea aplicării a cinci măsuri din OUG 114/2018

Postat la 04 martie 2019 50 afişări

Alianţa Confederaţiilor Patronale din România (ACPR) solicită Parlamentului amânarea aplicării a cinci aspecte reglementate prin OUG 114/2018, cu impact major asupra funcţionalităţii (chiar a viabilităţii) mediului de afaceri, informează un comunicat al ACPR.

Patronatele solicită Parlamentului amânarea aplicării a cinci măsuri din OUG 114/2018

Cele cinci reglemetări sunt: suprataxarea băncilor în funcţie de creşterea ROBOR, suprataxarea companiilor din energie cu 2% pe cifra de afaceri; suprataxarea companiilor din telecomunicaţii cu 3% pe cifra de afaceri; limitarea activităţilor cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri, precum şi majorarea capitalului administratorilor fondurilor de pensii.

ACPR confirmă intenţia de a oferi întregul suport decidenţilor, în structurile parlamentare, prin oferirea expertizei deţinute, astfel încât să fie identificată soluţia optimă pentru cele patru componente ale OUG 114/2018, inclusiv prin propuneri de completare, modificare sau abrogare a unor prevederi concrete.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oug,
amanare,
aplicare,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.