Paradoxul crizei: vânzările maşinilor de lux cresc de la lună la lună, iar ale celor ieftine scad tot mai mult

Postat la 11 decembrie 2012 13 afişări

Vânzările de maşini de lux au revenit pe un trend ascendent similar celui din 2007-2008, înre­gis­trând dublarea sau chiar triplarea numărului de uni­tăţi înmatriculate, în timp ce mărcile ieftine, pentru "clasa medie" au scă­deri tot mai mari. Această evo­luţie are loc pe o piaţă auto aflată în continuă scădere.

În primele 11 luni ale acestui an înmatriculările de autoturisme au scăzut cu aproape 17% faţă de pe­rioa­da similară a anului trecut, la 61.600 de unităţi, po­trivit statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
vanzari,
lux,
masini
/actualitate/paradoxul-crizei-vanzarile-masinilor-de-lux-cresc-de-la-luna-la-luna-iar-ale-celor-ieftine-scad-tot-mai-mult-10385269
10385269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.