Palatul copiilor din Arad este scos la vȃnzare pentru 2,5 milioane de euro

Postat la 09 august 2017 136 afişări

Palatul copiilor din Arad, intrat în portofoliul companiei de real-estate RE/MAX România, a fost scos la vânzare având preţul de pornire de 2,5 milioane de euro, reprezentanţii agenţiei estimând că tranzacţia se va finaliza în aproape doi ani, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie.

Palatul copiilor din Arad este scos la vȃnzare pentru 2,5 milioane de euro

„Ne aşteptăm ca potenţialii cumpărători să vină din zona investitorilor privaţi, de anvergură, care să ȋşi dorească randamente medii la ȋnchiriere de 7-8% pe an. De asemenea, mai avem ȋn vedere utilizatorii privaţi cu activitate ȋn educaţie, sănătate, ȋn domeniul financiar-bancar sau hotelier. O altă variantă - mai puţin probabilă, totuşi - este aceea a instituţiilor publice”, a spus Beatrice Cioflică, broker şi proprietar al RE/MAX Gold din Arad.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.