Pachetul de măsuri economice ale Guvernului, pregătit să fie aprobat săptămâna viitoare

Postat la 29 ianuarie 2014 52 afişări

Pachetul de măsuri privind modificarea sistemului de penalităţi la plata datoriilor bugetare, limitarea comisioanelor interbancare, plafonarea plăţilor în numerar, introducerea caselor de marcat cu jurnal economic şi îmbunătăţirea procedurii de rambursare a TVA va fi adoptat săptămâna viitoare.

Pachetul de măsuri economice ale Guvernului, pregătit să fie aprobat săptămâna viitoare

 Premierul Victor Ponta a declarat că modificările vor fi discutate, miercuri, în primă lectură, în şedinţa de guvern, şi ar urma să fie adoptate săptămâna viitoare.

"E vorba de modificarea sistemului de penalităţi, de limitarea comisioanelor interbancare, de planfonarea la plăţile în numerar, introducerea caselor de marcat cu jurnal economic şi îmbunătăţiri la rambursarea TVA", a precizat Ponta.

El a remarcat, în context, că Direcţia Antifraudă începe să facă lucruri importante şi i-a solicitat ministrului Finanţelor, Daniel Chiţoiu, să "stea cu biciul" pe angajaţii instituţiei în vederea combaterii evaziunii fiscale şi creşterii veniturilor la buget.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pachetul-de-masuri-economice-ale-guvernului-pregatit-sa-fie-aprobat-saptamana-viitoare-11986092
11986092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.